EVEREST - UNIKATNA PLASTIČNA PALETA
Živilsko-predelovalna industrija je bila dolgo nezadovoljna z današnjo konvencionalno, leseno paleto. Lesene palete lahko namreč poškodujejo blago, ki je potem zavrnjeno, predvsem pa ne zadovoljujejo higienskih zahtev živilsko-predelovalne industrije. Naša nova Everest paleta je produkt petletnega intenzivnega razvoja. Rezultat je zmagovalna kombinacija močnega materiala, inovativnega dizajna in učinkovite nove proizvodne tehnologije.

Everest ima vse lastnosti, za katere upamo, da jih današnja palete ima in še več. Ne nosi le funkcionalnega blaga, temveč tudi informacije o njem in njegovi zgodovini. RF-ID je postal realnost. Za preverjanje celotnega toka blaga lahko vgradimo dva računalniška čipa. Everest paleta poleg tega prenese precejšnjo obremenitev, ne da bi vsebovala kakršnekoli kovinske ojačitve. Ima enako višino kot konvencionalna paleta, tako da je z njo kompatibilna. Zadovoljuje standard ISO 8611 in jo je mogoče popolnoma reciklirati.

 

 

 

Everest paleta prenese precejšnjo obremenitev, ne da bi vsebovala kakršnekoli kovinske ojačitve in jo je možno 100% reciklirati.

MODEREN NOSILEC TOVORA
Everest paleta je robustna in enostavna za čiščenje. Njena teže je konstantna in je primerna za uporabo s katerimkoli dvigalnim sistemom. Podpira mnogo metod označevanja in identifikacije. Omogoča vgradnjo dveh RF čipov, ki lahko nosita mnogo več informacij kot konvencionalne črtne kode.

V prečkah vgrajeni RF čipi zagotavljajo sledljivost.
 
Palete lahko prevlečemo s snovjo za zagotovitev boljšega oprijema naloženega blaga tudi pri –30 °C.
Lahek, gladek in higienski dizaj brez ostrih robov naredi paleto varnejšo za uporabo.
Paleta je za industrijo pijač lahko idelanega iz profilirane površine.
 
 

Šifra: 8630.750.950
Naziv: Paleta Arca Everest
Izvedba: polna, 3 prečke
Zun. mere: 1200x800x150 mm
Teža: 23.40 kg
Barva: temno siva
Dobavljivost: po naročilu

 

Šifra: 8610.750.950
Naziv: Paleta Arca Everest
Izvedba: polna, 3 prečke
Zun. mere: 800x600x150 mm
Teža: 11.20 kg
Barva: temno siva
Dobavljivost: po naročiluCopyright © by Albatros.si, d.o.o., 2002
041 252 652, 03 491 17 14, http://www.albatros.si