Arca Systems nudi obsežno paleto vložno-naložnih zabojev, ki so uporabni za distibucijo izdelkov v različnih industrijah. Zaboje lahko, kadar so polni, zlagamo eden na drugega, kadar so prazni, pa eden v drugega, s čimer ob skladiščenju oz. vračanju embalaže prihranimo tudi do 70% prostora. Vsi vložno-naložni zaboji so izdelani iz polipropilena, ki je primeren za uporabo z živili, lahko pa ga tudi recikliramo. Zaboji so dobavljivi v verzijah s polnimi ali perforiranimi stranicami in polnim ali perforiranim dnom. Njihova kapaciteta je od 18 do 87 litrov.
(Vložno-naložni zaboji - English - PDF 1,04MB)
 

  ARCA TELLUS
Serija vložno naložnih zabojev, narejenih iz polipropilena, ki jih lahko naredimo tudi iz HD-polietilena.
  ARCA JUPITER
Vložno-naložni zaboji narejeni iz polipropilena, kompatibilni z večino evropskimi vložno-naložnimi zaboji. Imajo odprta držala na dveh straneh.
  ARCA MARS
Vložno-naložni zaboj, narejen iz HD-polietilena. Obroč zaboja je narejen s pomočjo plinskega vbrizgavanja mase, kar daje zaboju posebno stabilnost.
  ARCA INTEGRA
Vračljivi zaboji s pripetim pokrovom so narejeni iz polipropilena. So idealni za distribucijo blaga v maloprodaji, veleprodaji in za uporabo v drugi industriji.
  ARCA INTEGRA PICTOR
Vračljivi zaboji s pripetim pokrovom so primerni za shranjevanje lažjega blaga. Narejeni so iz poliropilena.
  ARCA LEO
Zaboj z dvojnim dnom narejen iz polipropilena. Idealen za skladiščenje v regalih.
  ARCA POST
Vložno-naložni zaboji razviti za poštne službe. Zasnovani so za atomatsko obdelavo, zato so standardno opremljeni z mesti za kode in nalepke.
  BALE ARM ZABOJI
Bale arm zaboji so narejeni iz HD-polietilena. Dobavljivi so v polnih in preforiranih izvedbah.
  RAZNI ZABOJI
Vrsta vložno-naložnih zabojev primernih za skladiščenje, distribucijo in medprocesno uporabo v številnih industrijah. Narejeni iz HD-polietilena.


Copyright © by Albatros.si, d.o.o., 2002
http://www.albatros.si